Transport si retururi

Livrare si Retururi

1.Livrarea se realizeaza astfel:

  1. GRATUIT pe raza municipiului Oradea in 1-3 zile lucratoare
  2. CURIER RAPID pentru localităţi reşedinţă de judet, livrare in 3-5 zile lucratoare. Cost: gratuit pentru comenzi de peste 250 lei, 15 lei pentru comenzi intre 150 si 249 lei si 25 lei pentru comenzi intre 0 si 149 lei.
  3. POSTA ROMANA pentru toate localitatile din Romania, livrare 4-10 zile lucratoare. Cost: gratuit pentru comenzi de peste 150 lei, 15 lei pentru comenzi intre 0 si 149 lei.

2.Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC Daciana Antonia SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

SC Daciana Antonia SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Daciana Antonia SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract  furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar.


Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat prezentand defecte de fabricatie, cristal ciobit, cristal spart  datorita ambalarii necorespunzatoare pentru intreaga durata de transport, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris pe site-ul www.accesoriidame.ro la   in termen de 72 de ore de la primirea produsului. In acest caz, toate cheltuieliile de transport vor fi suportate de catre SC Daciana Antonia SRL.

 

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Produsele pot fi returnate doar in ambalajul original, folia de protectie aferenta, cutie etc. In caz contrar, produsul nu va putea fi returnat.